CiddiGazete- Sabah Gazetesi'nin "Pensilvanya ziyaretçileri" kervanından sözde gazeteci Şebnem Bursalı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile fotoğraf çektirip altılı masayı sordu.

Bursalı, Ankara'da işlenen Sinan Ateş cinayetiyle ilgili Süleyman Soylu'ya tek soru sormaktan kaçınırken, konu altılı masanın bileşenlerinden Meral Akşener oldu.

Pensilvanya'ya giderek FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'le fotoğraf çektiren sözde gazeteci grubundan Bursalı'nın bu kez yanında poz verdiği isim Süleyman Soylu oldu.

Şebnem Bursalı, Süleyman Soylu'nun Meral Akşener'i bir tehdit olarak gördüğünü yazdı ve "Girdiği her oluşumu dağıtan bir isimden söz ediyoruz. Vefadan yoksun, dağıtıcı bir rolü olduğu aşikar. Neyse ki bu onların sorunu" ifadelerini satırlarına taşıdı.

SİNAN ATEŞ CİNAYETİNİ SORMADI

Bursalı, Ankara'da suikast sonucu hayatını kaybeden 38 yaşındaki iki çocuk babası Ülkü Ocakları eski genel başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Sinan Ateş cinayetiyle ilgili Süleyman Soylu'ya soru sormadı. Soylu röportajda genel anlamda çok başarılı bir yönetim sergiledikleri iddiasında bulundu ancak o da Ateş cinayetiyle ilgili bir değerlendirme yapmadı.