Malatya ve Burdur'da deprem oldu Malatya ve Burdur'da deprem oldu

CiddiGazete- Beşiktaş ile yollarını ayıran Burak Yılmaz ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da Patrick Kluivert ile yolların ayrılacağı ve takımın başına Burak Yılmaz'ın getirileceği öne sürüldü.

İtalya basınından ünlü gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre; Süper Lig'de son haftalara kötü bir form grafiği sergileyen Adana Demirspor'da Hollandalı çalıştırıcı Patrick Kluivert'ın takımdan ayrılmasına karar verildi.

Başkan Murat Sancak ile tecrübeli Kluivert'ın yaptığı görüşmede yolların ayrılmasına karar verildi. Adana ekibinde yeni hoca için Burak Yılmaz ismi ortaya atıldı.

SÖZLEŞME 2025'E KADAR OLACAK

Sezona Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yardımcısı olarak başlayan ancak Güneş'in ayrılığı sonrası takımın başına geçen Burak Yılmaz'ın Adana Demirspor ile 2025 yılına kadar sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Beşiktaş'ta başarısız olan Burak Yılmaz, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde alınan 2-1'lik Bodo/Glimt mağlubiyetinin ardından görevinden istifa etmişti.

Bu sezon Adana Demirspor, Süper Lig'de 23 puan toplarken 5. sırada yer aldı.

MURAT SANCAK'TAN AÇIKLAMA

Adana Demirspor'da teknik direktör konusunda çıkan haberlerin ardından başkan Murat Sancak'tan paylaşım geldi.

Sancak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yalan haberler havada uçuşmaya başladı" ifadelerini kullandı. Murat Sancak'ın bu paylaşımında gülücük emojisi kullanması da dikkat çekti.

ADANA DS KULÜBÜ: YOLLARIMIZI AYIRMIŞ BULUNMAKTAYIZ

Öte yandan Murat Sancak'ın paylaşımından kısa süre sonra Adana Demirspor'un sosyal medya hesabından Patrick Kluivert ile yolların ayrıldığı duyuruldu. Adana DS'den yapılan açıklama şöyle: Teknik direktörümüz Sayın Patrick Kluivert ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Sayın Kluivert ve ekibine kulübümüze katkılarından dolayı teşekkür eder bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.