Milletlerin hayatında dönemler vardır. Bazı dönemler bir köşeye çekilip, rahat rahat eleştirebilirsiniz. Bazı dönemler eleştiri yapmaktan bile imtina edebilirsiniz; ancak zor zamanlarda insana yakışan mücadelenin içinde olmak, zamanın ortaya çıkardığı doğrulara destek vermektir.

Bu zor zamanlarda küslük, kırgınlık unutulur; sadece milletin içerisinde bulunduğu durumu düzeltme ve milleti insanca yaşatma azmi öne çıkar.

Zira, milletin geleceği karşılıklı duygulardan ve insani ilişkilerden çok daha önemlidir ve adanmış insanlar arkalarına değil millet adına geleceğe odaklanırlar.

Türk ekonomisinin ve halkın vaziyeti ortadadır. Ekonomik programların aslında program değil, edebi metinler olduğu ortaya çıkmıştır. Üstelik bölgemiz bir cehenneme dönmüş, Rusya'nın Ukrayna'yı işgali bu cehennem ateşini daha da ısıtmıştır.

Benim için vakit fedakarlık yapma vaktidir. Aslında biz hiç lider seçmedik, lideri millet seçti ve onu öne çıkardı. Şimdi bize düşen, başladığımız noktaya geri dönüp Sayın Meral Akşener'e destek vermek, bu hengame içinde doğrudan yana taraf olup, doğrudan yana sözümüzü söylemektir.

Aynı hedefe yürüyenlerin yollarının yeniden birleşmesi normaldir. Yeter ki hedeften şaşmayalım ve yürüme azmimiz eksilmesin.