Sosyal medyada bir fotoğraf dolaşıyor. Türkiye Cumhuriyeti kurucusu büyük önder Atatürk'e düşmanlık etmek için iftiracı Müslümanlar(!) yine iş başında...

Fotoğrafın sunumunu da şöyle yapıyorlar.

"Şapka Kanunu'na muhalefetten asılan kadın Erzurumlu Şalcı Bacı."

Şimdi kendilerini "Müslüman" olarak tanıtan dinbazların yalan balonlarını patlatalım. Bu balonu ilk şişiren de NFK müfterisidir.

Fotoğraftaki kadın Erzurumlu Şalcı Bacı değil, Isparta'nın Sütçüler ilçesine bağlı Darıbükü köyünden Hasan Kızı Fatma'dır.

TBMM tarafından idam cezası onaylanan ilk kadın işte bu Fatma'dır.

Peki suçu neydi?.. Kadınların şapka giymediğini bilmeyeniniz yoktur. Bu işi Şapka Kanunu'na bağlamak sadece cahillik değil aynı zamanda geri zekalılıktır.

Yemen, Balkan, Suriye, Filistin Cephesi ve Kurtuluş Savaşı'nda Darıbükü köyünün erkeklerinin yarıdan fazlası şehit olmuştur. Köyde bir erkeğe karşılık sekiz on kadın vardır... Erkekler karaborsaya düşmüştür... Hasan kızı Fatma kocası ile evlenmek için komşuları Eşref'in karısı Ümmüşanı başını baltayla parçalayarak öldürür ve cesedini ahırdaki gübrelerin altına gömer... Daha sonra ceset kokmaya başladığında büyük bir çuvala koyarak nehre atar... Bunu gören köylüler Fatma'yı jandarmaya ihbar eder, yargılanır ve idam edilir.

Yani işin siyasi boyutu yoktur.

Atatürk düşmanlığı yüzünden gözünü kin bürümüş sözde Müslümanlar(!) için iftira atmak, haram yemek, gıybet, yalan dolan sıradan bir şeydir çünkü bunların ar damarı da çatlamıştır.

Allah ıslah etsin bunları.