Kültür emperyalizmi konusunda Ülkücü harekette onbinlerce seminer verilmiştir. Bu seminerleri verenler ve dinleyenler şimdi bu yazdıklarımı okuyorlar. O seminerlerin hepsinde kültür emperyalizmi konusu kendimizden örnekleme yapılmadan anlatılmıştır. Bizim kuşak kendisine fikir önderi aldığı isimlerden şunları duyamamış ya da yazılarından okuyamamıştır.

1. Milliyet duygusu DİN değil DİL temeline dayanır. Türkçemiz 1000 yıldır Arap ve Fars kültür emperyalizminin işgali altındadır. Bu işgali kırmak için Türkçe karşılığı varsa Arapça ve Farsçayı atın çöpe gitsin.

2. Arap ve Fars kültür emperyalizminin en belirgin görüldüğü yer çocuklarımıza verdiğimiz adlardır. Türkler Müslüman olduktan sonra Araplaşma ile İslamlaşma arasındaki sınırı hep birbirine karıştırdılar. Dilde, törede, kültürde ne kadar Araplaşırsak o kadar iyi Müslüman olunacağını sandık. Milliyetçi aydınlar da "Aman yanlış anlaşılırız" korkusu ile bu bölgeyi mayın tarlası olarak gördüler.

3. Ülkücüler ne yazık ki Atatürk ve Cumhuriyet karşıtı isimler tarafından beslenmiş bu yüzden onların savrulmadığı tarikat kalmamıştır. Bedeni bir veya birkaç siyasi partide olsa bile beyinleri şeyhler, gavslar, hilafet çığırtkanları tarafından ele geçirilmiştir.

Siyasetçilerin, tarikatların beynimize giydirdiği deli gömleklerini çıkartıp yeniden Türkleşmeliyiz.

★★★

PAPAZA GÜNAH ÇIKARTAN MÜSLÜMANLAR

6 Şubat fay kırıkları üstüne imar izni veren belediyeler, bakanlıklar, inşaat demirinden, çimentosundan çalan sonra dönüp vatandaşa "9 şiddetindeki depreme dayanıklı, faizsiz konut" satan alnı secdeli, uçan şeyhi, tarikatı olan Müslüman ahlakının yere serildiği gündür.

Allah Müslümanlara felaket göndermedi; Müslümanlar felaketi kırmızı mumlu mektupla davet ettiler.

Dere yatağına, fay kırığı üstüne imar izni veren sorumlular, demirden, çimentodan çaldıktan sonra fazladan 4-5 kat çıkan müteahhitler, bu kaçak yapılara imar affı getiren siyasetçiler Almanya'da bir kiliseye gidip Hristiyan görünüp günahlarının affını isteseler neler olurdu?

Papaz bu günahkârları dinlerken tansiyonu yükselip birden bağırırdı:

"Defolun gidin buradan!.. Bu kadar günahın affına ben aracı olamam!... Bu kadar günahı bizim dinimiz affetmez!.."

"Peki o zaman bize bir yol gösterin papaz efendi."

"Siz en iyisi Türkiye'ye gidin, Müslüman olun, bir tarikata girin, bir şeyhe bağlanın... Şeyhler her tür günahın affına aracı olurlar ama biz papazlar olamayız!.."

★★★

Sedat Peker'in 2,5 milyon takipçisi olmuş; kutlarım!.. Fetö'cü yazar Mustafa Armağan'ın ise 1 milyonun üzerinde... Ona da helal olsun!.. Bu rakamları gördükçe "Kalemimi kırıp jubilemi yapmalıyım" diyorum. Bu yaştan sonra benden kabadayı da olmaz, Fetö'cü de...

★★★

Türkiye'deki ümmetçilik Arap kardeşliği ile eş anlamlıdır, örneğin Uygur Türklerini kapsamaz.

Siyasetin dümen suyundaki Turancılık da hava civadır; "Kutsal Lider" Çin'de soydaşa yapılan zulmü görmezse marabalar da görmez.

Finlandiya Başbakanı Bayan Sanna onlara sesleniyor:

"Çin'deki zulümlere göz yumamayız, ekonomik ve ticari çıkarlar bu denli bir zulmü görmemize engel olmamalı."

★★★

En iyi Türk milliyetçisi kimdir?

- Falanca partinin üyesi değil,

- En iyi slogan atan hiç değil,

- Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan da değil,

Türkçe'yi en iyi kullanan, Türkçe karşılıkları varken; Arapça, Farsça, İngilizce, Fransızca'yı elinin tersiyle kenara iten, Türk'ün ses bayrağını konuşma ve yazı dilinde dalgalandıran kişidir.