Uzman çavuş üvey babasının taciz fotoğraflarını gazi polis babasına gönderdiği Gökberk bebek, nihayet devlet korumasına alındı. Geçen hafta yazdığımız ve devletin tüm kurumlarını haberdar ettiğimiz skandal, toplumda büyük infiale neden oldu.

Üvey babasının yanında kalan, öz babasının fotoğrafını istemesine sinirlenen uzman çavuş üvey baba, Gökberk bebeği çırılçıplak soymuş ve kucağına oturtarak fotoğrafını çekip öz babasına göndermişti. Fotoğrafa, edep ve insanlık dışı mesajlar da ekleyerek, Göktürk bebeğe tecavüz edeceğini belirtmişti.

Gazi polis öz baba, çocuğunu cehennem olan o evden kurtarmak için adli makamların kapısını çalmış, kendisine 90 gün sonrasına duruşma günü verilmişti.

Savunmasız bir bebeği, insanlığını yitirmiş üvey babanın yanında bırakmak, suça ortaklık anlamına gelirdi. Durumu yetkililere ilettik ve bebeğin o canavarların elinden devlet korumasına alınmasını talep ettik. Hassasiyet gösteren yetkililer de Gökberk bebeği devlet korumasına aldı.

Görülecek davada, hem anne, hem de çocuğun taciz fotoğraflarını paylaşan üvey baba hakim karşısına çıkacak. Bu zaman zarfında da Gökberk, devletin şefkatli ellerinde kalacak.

Mesele burada bitti mi; bitmedi. Canavarca hisle iki buçuk yaşındaki bir bebeğe taciz yapıp öz babasından intikam alma düşüncesi barındıran uzman çavuş üvey babanın üzerinden o şerefli üniformanın da alınması gerekir.

Bu hassasiyet, İçişleri Bakanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı tarafından değerlendirildi ve T.Ü isimli sapık görevden alınmakla kalmadı, tutuklanıp cezaevine gönderildi.